keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Voden taipparit

Muutama kuva Voden taippareista.

Kuvat: Teijo Kostian

 Haku

 Vakavat ilmeet ennen jälkeä

 Nyt voi jo tuulettaa!

Kunniakirjojen jako

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Masi muutti taloon

Viikko sitten laumamme sai lisäystä, kun flattipoika Taka-Tapiolan Masi muutti meille. Masi on nyt reilut 11 viikkoa vanha, oikein pirteä ja reipas koiranalku. Täällä blogissa seuraamme myös Masin kehitystä nome-koiraksi. Hyvät merkit pennussa tälle "uralle" on, katsotaan ja seurataan kuin meidän käy. Masista lisää "koirat"-sivulla.




lauantai 15. kesäkuuta 2013

Taipumuskoe Liperi 15.6.2013

Tänään vietettiin koepäivää Liperissä ja kylläpä kannatti! Kotiinviemisiksi mukaan tarttui kunniakirja hyväksytysti suoritetusta taipumuskokeesta! Sääkin oli mitä mainioin kokeen aikana! Olemme väsyneitä, mutta ÄLYTTÖMÄN onnellisia! Klikkaa alla olevaa pöytäkirjaa, saadaksesi se isommaksi.


perjantai 7. kesäkuuta 2013

Vepekauden avaus

Keskiviikkona avattiin vepekausi POKS:in porukassa ja ensimmäiseksi kerraksi meni tosi hyvin. Veneen hinaus rantaan onnistui lopulta hienosti! Veneestä hyppy ei tuottanut ongelmia, näin vähän arvelinkin, kun Vode menee normaalistikin veteen pärskien ja loiskien. Kokeiltiin jo hieman vientiäkin ja ohjaajan ollessa veneessä ja avustaja lähettämässä koiraa niin sekin onnistui oikein mallikkaasti! Näyttää vähän siltä, että jossakin vaiheessa kesää kokeilemme sovea, köydestä kun saisi koiralle vielä vähän mieluisamman... Kuvia treeneistä on tulossa näillekin sivuille piakkoin, kunhan ne kuvat käsiini saan :)
Huomenna onkin vuorossa kenraalitaipparit. Onneksi niitä ei tarvitse jännittää vaan otamme ne treenaamisesta. Viikon päästä onkin sitten jo tosi kyseessä. Maanantaina vielä treenaamme Voden "ammattilaisen" avustuksella, loppuviikon koira saa huilia, olemme treenanneet nyt niin paljon riistaa. Kanikin tulee jo paremmin, variksetkin ihan hyvin. Ylösotot ovat, no, hitaita. Vode ei kuitenkaan riko riistaa, joten olen sen antanut tehdä itse päätökset ja pohtia hetken riistalla mitä tulisi tehdä. Siitä se sen sitten kuitenkin lopulta aina nappaa. Katsotaan mitä tuomari kokeessa siitä sanoo... Toivotaan vain, että kokeessa ei ole kamalan kuuma, viime aikojen säät kun ovat olleet mitä ovat. Koirasta on jo iltapäivällä veto pois, jos on kauhistuttava helle.

Rokikin kävi kaupungissa pyörähtämässä pari päivää, meidän ajuri kantoi frisbeetä! Se oli hupaisa näky, liekkö käytös opittua?? Roki nautti köllötellä viileässä sisällä, kun ulkona oli paahtavan kuuma. On se vain hieno ja kiltti poika <3