lauantai 27. heinäkuuta 2013

27.7.2013 Kerimäki WT - ALO2!!!

Voden ja ohjaajan ihkaensimmäisestä WT-kokeesta(tai ylipäätään mistään kokeesta) saimme tulokseksi ALO2! Kahta pistettä jäi finaalipaikka vaille, ehkä ensi kerralla sitten ;) Voden kokonaissuorituksesta voin kyllä olla ylpeä, ohjausten kuuntelu vain parani rasti rastilta. Ohjaajan ratkaisuista olivat pisteet kiinni, mutta saimme reilusti arvokasta kokemusta! Nyt suunnittelemaan uusia kokeita, meillä oli niin mukavaa! :D


torstai 4. heinäkuuta 2013

Pojat






Vode on nyt ilmoitettu ensimmäiseen WT-kokeeseen. Kerimäellä siis kokeilemme onneamme tässä kuussa. :)

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Koko lauma kasassa

Kävimme tänään koko koiralauman kanssa saaressa uimassa ja purkamassa energiaa. Mukana olivat pennun ja Voden lisäksi myös Kajo ja Roki. Ystävälläni on Masista 6 päivää nuorempi lagotto romagnolon pentu, Tofu, jonka kanssa leikit sujuivat hienosti! Lisäksi ystävälläni oli mukana kaksi suomenajokoiraa ja vanhempi lagotto.
Koko koiralauma tuli toimeen hienosti ja metsästyskoirat nauttivat saadessaan juosta ja uida mielin määrin. Masi ja Tofu leikkivät itsensä ihan puhki. On minulla vaan maailman paras lauma <3 Kaikki tulevat toimeen niin hienosti, vaikka ovatkin uroksia ja narttujakin oli paikalla.
Pentu teki elämänsä ensimmäiset noudotkin eilen. Kaksi noutoa onnistuivat hienosti. Jätimme asian taas hautumaan ja opettelemme lisää, välillä aina muistutellen ja harjoitellen mitä se noutaminen on. :) Pentuarki onkin oikeastaan ihan kivaa ja on mahtavaa opettaa pennulle kaikkea uutta ja ihmeellistä.

Kuvia mökkireissusta kuvagalleriassa!