lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hyvinkään flättierkkari

Tänään vietettiin päivä Hyvinkäällä erkkarissa. Vode oli hienosti ERI, NUK-2 ja sai SA:n. Tuomarina oli Gemma Jacobs Iso-Britanniasta. Voden arvostelu näyttelysivulla!





keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Matkakuumetta

Huomenna lähdetäänkin koko porukka kohti Heinolaa. Lauantaina on Hyvinkäällä flättierkkarit, tuomarina Gemma Jacobs Iso-Britanniasta. Samalla käydään vähän lomareissulla ja pidetään taukoa nomeiluista.
Eilen treenailtiin pitkälle iltaan mukavan porukan kanssa. Voisipa sanoa, että oli tämän "kesän" ensimmäiset maastotreenit. Lunta on vielä vähän, mutta ei niin paljoa, että treenailuja haittaisi. Markkeeraukset meni superhyvin, vissiin on pienet muistuttelutreenit avittaneet asiaa :D Linjat ja suunnat meni kanssa ihan ok. Huonona puolena oli taas se, että dameja tipahteli alkuun jalkojen juureen. Hohhoijjaa. "Pidä" käskyllä sain damit kuitenkin tulemaan loppua kohden paremmin... Mistä ihmeestä me kaivetaan tuohon palauttamiseen varmuutta?
Vode on ilmoitettu nyt kahteen koulutukseenkin, Namusillan nomeviikonloppuun ja erään uudemman kouluttajan pidempiaikaiseen treeniin. Molempia koulutuksia pitää pitkäaikaiset harrastajat, joten varmasti saadaan hyviä vinkkejä ja neuvoja kotitreeniin. Nämä koulutukset onkin uudemmalle harrastajalle ehdottoman tärkeitä.
Nyt lähdetään vielä pitämään pikkutreenit toisen flättiharrastajan kanssa, sitten keskitytään viikonlopun viettoon ja erkkariin!

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Nometreeniä

Tänään käytiin taas treenailemassa linjaa ja markkeerauksia Millan ja Maxin kanssa. Kuvia galleriassa!


tiistai 9. huhtikuuta 2013

NOME treeniä aurinkoisessa kevätsäässä

Tänään tehtiin linjaa ja pari markkeeraustakin ihanassa kevät säässä! Linjat meni hienosti, on se Vode vain edennyt hurjan paljon lyhyessä ajassa. Voi olla jo luovutuksistakin vähän ylpeä, yksikään dami ei tippunut ja kaikki tulivat suoraan käteen. Emännältä vain karkasi kyllä pillitys käsistä eräällä linjalla, tuli vaikka sun minkä näköistä piippiä, eikä mikään tarkoittanut mitään :D Kuka se treeniä kaipasikaan, emäntä vai koira? Koira pysyi ryhmässä hallinnassa ilman hihnaa koko treenien ajan, iso askel sekin, kun uskaltaa luottaa koiraan vaativimmissakin tilanteissa. Markkeeraukset toisaalta, noh, treeniä treeniä vaan, ehkä laitetaan vielä "talviloman" piikkiin. Viimeinen kuitenkin oli tosi hyvä, joten ei siitäkään huono maku jäänyt ja kaikki damit kuitenkin löytyi koiran omalla työllä. Jos sitä treenatessa kaipaa niitä palkitsevia päiviä, niin voin kyllä todeta, että tämä oli sellainen.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Liperin näyttely

Näyttelyssä kävi, niin kuin vähän arvelinkin. Koira meni kivasti, mutta ei oltu tuomarin mieleen tällä kertaa, tuloksena H. Seuraavana vuorossa Hyvinkään flättierkkari kahden viikon päästä! Taisi olla uroksia ilmoitettu yli 70, että ehkä ei sinnekään aseteta minkäänlaisia tavoitteita :)
Tänään käytiin Voden kanssa "kesän" ensimmäisellä pyörälenkilläkin, tiet alkaa olla sen verran sulat, että uskaltaa tuon kanssa lähteä liikkeelle :D Tervetuloa kesä! :)

Vode Liperissä

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Huomenna Liperin ryhmänäyttelyyn!

Huomenna olisi vuorossa Liperin rn. Vodelta on karva vaihtumassa ja keväiset rapakot houkuttelivat tuonkin vesipedon puoleensa, joten odotukset huomisen suhteen ei ole kovin korkeat. Pääasia, että koira esiintyy edukseen vaikka ei parhaimmassa mahdollisessa näyttelyturkissa olekaan :) Tullaan kotiin ainakin yhtä kokemusta rikkaampana! :)