keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Matkakuumetta

Huomenna lähdetäänkin koko porukka kohti Heinolaa. Lauantaina on Hyvinkäällä flättierkkarit, tuomarina Gemma Jacobs Iso-Britanniasta. Samalla käydään vähän lomareissulla ja pidetään taukoa nomeiluista.
Eilen treenailtiin pitkälle iltaan mukavan porukan kanssa. Voisipa sanoa, että oli tämän "kesän" ensimmäiset maastotreenit. Lunta on vielä vähän, mutta ei niin paljoa, että treenailuja haittaisi. Markkeeraukset meni superhyvin, vissiin on pienet muistuttelutreenit avittaneet asiaa :D Linjat ja suunnat meni kanssa ihan ok. Huonona puolena oli taas se, että dameja tipahteli alkuun jalkojen juureen. Hohhoijjaa. "Pidä" käskyllä sain damit kuitenkin tulemaan loppua kohden paremmin... Mistä ihmeestä me kaivetaan tuohon palauttamiseen varmuutta?
Vode on ilmoitettu nyt kahteen koulutukseenkin, Namusillan nomeviikonloppuun ja erään uudemman kouluttajan pidempiaikaiseen treeniin. Molempia koulutuksia pitää pitkäaikaiset harrastajat, joten varmasti saadaan hyviä vinkkejä ja neuvoja kotitreeniin. Nämä koulutukset onkin uudemmalle harrastajalle ehdottoman tärkeitä.
Nyt lähdetään vielä pitämään pikkutreenit toisen flättiharrastajan kanssa, sitten keskitytään viikonlopun viettoon ja erkkariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti