keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kuulumisia kevään keskeltä

Lumet on sulaneet ja treenikausi startattu viimeisen päälle. Viikonloppuna treenattiin Namusillan kennelin järjestämässä koulutuksessa. Kouluttajat olivat mukavia ja matkaan tarttui paljon uusia vinkkejä treenaamiseen! Vode jaksoi tosi hyvin pitkät treenipäivät, toki odotteluakin sisältyi viikonloppuun paljon. Lauantaina treenattiin malttia, linjaa ja markkeerauksia. Ryhmässä oli kolme koiraa, joten saimme todella yksityistä opetusta. Keskityimme palauttamiseen ja tämä olikin meille todella antoisa päivä. Alun höyryilyjen jälkeen Vode suoritti tehtävät kivasti. Sunnuntaina treenattiin vähän markkeerausta, linjaa, lähihakua ja walk uppia! Saatiin paljon vinkkejä treenaamiseen ja siihen, miten eri asioita voi koiralle opettaa. Toinen walk up meni Vodella mainiosti. Pillikuuliaisuus lisääntyi viikonlopun aikana erittäin paljon ja sunnuntain tehtävissä Vode oli oikein hyvä.
Paljon on vielä oppimista, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa! Tänään käytiin treenaamassa vähän viikonlopun jäljiltä ja Vode oli aivan loistava! Kaikki meni niin kuin pitikin ja ohjaajakin osasi mielestään tehdä oikeat asiat oikeaan aikaan. Huomasin itsessäni sen, että olen kyllä oppinut itsekin paljon, jos ei koirakin. Kotona vielä tehtiin muutama palautustreeni, sitä kun ei voi koskaan harjoitella Voden kanssa liikaa. Kaikki damit tuli käteen ja tyylillä, olen niin iloinen!
Viikonloppuna aloitetaankin koekausi P-K noutajien WT-kokeilla. Emännän pitää tyytyä tällä kertaa talkoohommiin, mutta jospa me saataisiin taipparit läpi ja päästäisi vielä starttaamaan itsekin tämän kesän aikana! Torstaina alkaa sitten Nevalaisen Heikin järjestämä koulutus, jossa ollaan mukana. Innolla odottaen!
Sunnuntaina mennään kevään viimeisiin suunniteltuihin näyttelyihin Tohmajärvelle, jossa tuomarina on Jurate Butkiene Liettuasta. Ilmottautuneita flättejä on 10, saa nähdä kuinka meidän käy. Sen jälkeen pyhitetään aikamme nomeen ja vepeenkin, kunhan jäät lähtee ja vedet vähän lämpenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti